Këtu mund të shkarkoni materialet e promocionit të Phygital-it, si dhe të kopjoni banner-at html për t'i bërë embed në website-in tuaj.
Banner-i i Faqes 1
Banner-i i Faqes 2
Banner-i i Faqes 3
Banner-i i Faqes 4
Banner-i i Faqes 5