Dizenjo Globalisht
Prodho Lokalisht
Nxit inovacionin dhe sipërmarrjen
Çliron potencialin e produkteve dhe modeleve të reja të biznesit
phygi-atom

Partnerët

Përfituesi kryesor

Partnerët

Projekt i bashkëfincancuar nga Bashkimi Europian dhe Fondet për Zhvillim të vendeve pjesëmarrëse